Garanti Bankası Resmen Duyurdu! 8 Gün Kaldı

Ekonomik kriz koşullarında milyonlarca vatandaş çeşitli ihtiyaçları için kredi kullanıyor. Kredilerde yüksek faiz oranları vatandaşları düşündürürken, bankalar vatandaşlara yeni imkanlar sunmaya başladı. 0 Faizli nakit avans kampanyaları ilgi çekmeye başladı.

Garanti Bankası da Garanti Mobil üzerinden sunulan özel bir kampanya ile müşterilerine çekici bir fırsat sunuyor.

Garanti Mobil üzerinden sunulan özel bir kampanya ile ilk defa müşteri olanlar, 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkanından faydalanabilirler.

Kampanya, 16-31 Mayıs tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşteriler için geçerlidir. Mobil üzerinden müşteri olanlar, hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli krediye başvurabilirler.

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞARTLARI

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Müşteri olma süreci şubeden tamamlanırsa kampanyadan faydalanılamaz. Faizsiz kredi başvurusu, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden yapılmalıdır.

ÖNEMLİ NOKTALAR VE KOŞULLAR

Banka, başvuruları müşterinin aylık gelir bilgileri, kredi skoru gibi kriterler göz önünde bulundurarak değerlendirecektir. Kampanya şartları bankanın politikaları çerçevesinde belirlenmiştir. Kampanyadan faydalanmak için müşterinin ilk defa Garanti BBVA’lı olması gerekmektedir.

MOBİL BAŞVURUYLA 20.000 TL’YE VARAN AVANTAJLI NAKİT AVANS

Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olanlar, bireysel kredi kartı başvurusu yaparak 20.000 TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 3 ay taksitle yararlanabilirler.

DETAYLAR VE BAŞVURU ŞARTLARI

Başvurunun onaylanmasıyla birlikte, müşteriler 20.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avansı 3 ay taksitle kullanabilirler. Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA Mobil üzerinden başvuru yapılmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx