Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13 Şubat 2025 tarihinde Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, M.C.F., H.A. ve E.U.’nun üzerlerinde yapılan aramalarda 75 gram bonzai, 3 adet cep telefonu ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 5 bin 850 TL ele geçirildi.

Öte yandan, Çorlu ilçesi Yenice Mahallesi’nde gerçekleştirilen başka bir operasyonda ise M.D.’nin üzerinde 19 gram kubar esrar bulundu.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi. – TEKİRDAĞ

Related Posts

AK Partili Gider: Özgür Özel siyasete de, CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Sandık ve Recep Tayyip Erdoğan yıllardır yan yana çok iyi duruyor da, ‘korku’ kelimesi bu ikiliye yaklaşamaz. Vesayet odaklarından ve çamur siyasetinden başka hiç bir dayanağı olmayan Özgür Özel siyasete de CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyorsun.” açıklamasında bulundu.

Filistin direnişi, çete liderini affetmeyecek

Gazze’de işgalci İsrail ordusuna karşı direnen Filistinli direniş grupları, yayınladıkları ortak bildiride, İsrail ile iş birliği yaparak yağma olaylarına girişen çetenin lideri Yaser Ebu Şebab’dan hesap sorulacağını bildirdi.

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.