Oppo Reno 12 serisi bu ay global lansman yapacak

Oppo, Londra’da Çarşamba günü (5 Haziran) düzenlediği bir basın etkinliğinde, yıl sonuna kadar dünya genelinde 50 milyon kullanıcıya üretken yapay zeka özelliklerini sunacağını açıkladı. GSMArena’nın haberine göre, şirket ayrıca Reno 12 serisi ve bir sonraki nesil Find X serisi akıllı telefonlarının küresel lansmanını da duyurdu.

Oppo Reno 12 Serisi Haziran’da Global Pazarda Reno 12 serisi akıllı telefonlar, bu ayın sonunda (Haziran) global pazarda tanıtılacak. Geçen ay (Mayıs) Çin’de Dimensity 8250 ve Dimensity 9200+ çipsetleri ile tanıtılan Reno 12 ve 12 Pro modellerinin, aynı özelliklerle global pazarda sunulup sunulmayacağı henüz net değil. Şirket etkinlikte, global pazara yönelik bir standart ve Pro modelin gelebileceğine işaret eden bir tanıtım görseli paylaştı. Ancak, Reno 12 serisi hakkında başka bir bilgi verilmedi.

Oppo Find X Serisi Yeniden Global Pazarda Oppo, Şubat 2022’de Find X5 serisi akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Ancak, X6 ve X7 serilerini sadece Çin pazarına sunmuş ve diğer pazarlarda bu cihazları atlamıştı. Raporlara göre, Dimensity 9400 çipsetine sahip Find X8, bu yılın Ekim ayında Çin’de tanıtılacak. Snapdragon 8 Gen 4 ile donatılması beklenen Find X8 Ultra’nın ise 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya çıkması olası. Oppo, Find X serisinin global pazara geri döneceğini doğruladığı için, X8 ve X8 Ultra modellerinin uluslararası pazarda da sunulup sunulmayacağı merakla bekleniyor.

Oppo’nun bu yılki etkinliği, hem Reno 12 serisinin hem de Find X serisinin geri dönüşünü işaret ederken, şirketin yapay zeka teknolojilerini daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunma planlarını da ortaya koydu. Bu adımlar, Oppo’nun küresel pazardaki rekabet gücünü artırma çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx