Öğrencilerine müstehcen şarkı söyleten öğretmenle ilgili flaş gelişme

Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde müzik öğretmeni R.T.Ç, 14 Mart’ta sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda müstehcen ifadelerin yer aldığı şarkı sınıfta bir öğrenciye söyletildi, ekrana yansıtılan şarkının kapak fotoğrafında ise şiddet içerikli görsel görüldü.

R.T.Çr, tepki çeken paylaşımını kaldırırken, 28 Mart’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

R.T.Ç’nin sosyal medyada silahlı paylaşımları da olduğu görüldü.

Related Posts

‘Kent Uzlaşısı’ davasında ilk duruşma: 10 kişi için 15 yıla kadar hapis isteniyor

Yerel seçimlerde oluşturulan “Kent Uzlaşısı” gerekçesiyle aralarında CHP’li belediye yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişinin yargılandığı davanın ilk duruşması İstanbul Çağlayan’da başladı. Savcılık, sanıklar hakkında “terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası talep ediyor.

Son dakika… Meclis Genel Kurulu’nu terk etmişlerdi: CHP, HSK seçimlerini AYM’ye taşıdı

Son dakika haberi… CHP, Meclis’te yapılan HSK seçimlerinin yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle AYM’ye başvurdu. CHP, dün yapılan seçime usul üzerinden itiraz etmiş ve Meclis’i terk etmişti.

Gezi Parkı davasında yeni gelişme: İstanbul’da soruşturma Ankara’da zamanaşımı!

Ankara’da Gezi Parkı eylemlerine katıldıkları ileri sürülen 777 kişi ve eyleme katılan siyasi partiler hakkında 12 yıl sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan ek soruşturma sonuçlandı. Başsavcılık, 23 kişinin daha önce yargılanması, 3 kişinin eyleme katılıp katılmadıklarını tespit edilememesi, bir kişi hakkında mağdurun şikayetçi olmaması, 8 kişinin hayatını kaybetmesi ve 742 kişi hakkında zamanaşımı nedeniyle takipsizlik kararı verdi. İstanbul’da ise Gezi davaları sürüyor.

Kulis: PKK eylül ayında son silahlarını teslim edecek, 1 Ekim’de TBMM’de komisyon için çağrı yapılacak

Kulis: PKK eylül ayında son silahlarını teslim edecek, 1 Ekim’de TBMM’de komisyon için çağrı yapılacak

Almanya Rusya ile yakın temasta mı?

Almanya Rusya ile yakın temasta mı?

İngiltere’den Rusya’ya yeni yaptırımlar

İngiltere, Rusya’nın askeri, enerji ve finans sektörleri ve bazı kişi ve kurumları hedef alan 100 yeni yaptırım açıkladı.