Meta, işletmelere yönelik ücretli doğrulama hizmetini genişletiyor

Şirket, Meta Verified adlı hizmeti, bireyler için ücretli bir doğrulamayı kullanıma sunduktan sonra geçen sonbaharda işletmelerde test etmeye başladı. Meta, ilk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda’ya gelecek yeni planlarla, platformuna güvenen işletme sahiplerine çok daha geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Yeni yapıya göre temel “standart” plan ayda 14,99 ABD doları. Doğrulama rozeti, aramada daha yüksek sıralama, kimliğe bürünme koruması, resimlere bağlantı ekleme yeteneği ve müşteri desteğine erişim sunuyor. Her abonelik tek bir Facebook veya Instagram hesabını kapsıyor; programın “yakında” WhatsApp‘a da sunulması bekleniyor.

Bu temel plan artık bireyler için olduğu gibi işletmeler için de aynı fiyatta olsa da, şirketler ekstra avantajlar için büyük bir prim ödeyecek. İşletme sahiplerinin seçebileceği üç ek katman daha var: 44,99 ABD doları/ay “artı” plan, 119,99 ABD doları “premium” plan ve 349,99 ABD doları/ay “maksimum” plan. Bunların her biri, Reels gönderilerine bağlantı ekleme yeteneği, hızlı takip edilen müşteri desteği ve daha fazla profil özelleştirme seçeneği gibi eklemeler içeriyor.

En pahalı plan aynı zamanda kimliğe bürünme korumasını beş çalışana kadar genişletiyor ve ekstra müşteri hizmetleri avantajları sunuyor. “İçerik stratejilerine ilişkin kişiselleştirilmiş rehberlikten” oluşacak altı ayda bir “hesap incelemesini” içeriyor. Ayrıca hesap sahiplerinin, hesap sorunları ve diğer sorunlarla ilgili yardım için bir Meta müşteri hizmetleri temsilcisinden telefon görüşmesi talep etmelerine olanak tanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx