Kısa yoldan paranızı ikiye katlayacak. Hepsinden çok kazandıran yöntem

Ünlü ekonomist Mert Başaran, milyonlarca yatırımcı için kolay ve fazla kazançla para kazanmanın yöntemini açıkladı. Başaran, yatırımcılara hisse senetleri yerine fonlara yönelmelerini önerdi.

Piyasalardaki belirsizlik devam ederken, birçok küçük yatırımcı kısa yoldan para kazanmanın formülünü arıyor. Yatırımcıların belirsiz tablo içerisindeki arayışlarına ünlü ekonomist Mert Başaran, dikkat çeken bir yol haritası paylaştı.

KOLAY YOLDAN PARA KAZANMANIN TEK YOLU

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, yatırımcıları gereksiz harcamalardan kaçınarak tasarruf yapmaya ve birikimlerini güvenilir araçlar gibi fonlar gibi değerlendirmeye davet etti. Başaran, “Kolay yoldan para kazanmanın tek yolu” diyerek, yatırımcılara altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

“PARAYI DOĞRU YERE KOYARSAN BÜYÜR”

Ekonomist Mert Başaran, para kazanmanın en risksiz ve etkili yolu olarak tasarruf yapmayı ve bu birikimleri doğru şekilde değerlendirmeyi vurguladı. “Parayı doğru yere yatırırsanız, paranız büyür” diyen Başaran, yatırımcılara çevrelerindeki zararlı etkilerden uzak durmaları konusunda da önerilerde bulundu.

“HİSSE SENEDİ YERİNE İŞİ EHLİNE VERİN”

İhtiyaç duyulmayan herhangi bir şeyin satın alınmaması gerektiğini vurgulayan Başaran, “Fonlardaki getiri yüzde 150’ye gelmiş. Bu nedenle hisse senedi yerine işi ehline verin” ifadelerini kullandı.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx