Katil İsrail Gazze’ye düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk 9 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail İle Filistin Arasında Şiddetli Çatışmalar Devam Ediyor

Sağlık kaynaklarından alınan bilgilere göre, İsrail ordusu Gazze Şeridi’ndeki çeşitli bölgelere düzenlediği saldırılarda birçok can kaybı yaşandı. Beyt Lahiya beldesinde Tel er-Rabi İlkokulu yakınındaki bir eve yapılan saldırı sonucunda Reyyan ailesinden 5 kişi hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Gazze kentinin değişik mahallelerine yönelik saldırılarda da can kayıpları yaşandı. Şucaiyye Mahallesi’nde bir eve yapılan saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında, yerinden edilen sivillerin kaldığı çadırlara düzenlenen saldırıda bir kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Ayrıca, Han Yunus açıklarında İsrail deniz güçlerinin saldırısında 2 balıkçının yaralandığı ve “Batn es-Semin” bölgesinin topçu atışlarıyla hedef alındığı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde el-Bureyc Kampı’nda yerinden edilmiş sivillerin sığındığı bir okulun bombalanması sonucu kaybolan bir çocuğun cesedine ulaşıldı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları 7 Ekim 2023’ten bu yana devam ediyor. Bu saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 171 binden fazla kişi hayatını kaybetti ya da yaralandı; 11 binden fazla kişi ise hala kayıp durumda.

Related Posts

Donald Trump FED Başkanı’nı ağır sözlerle hedef aldı: Tam bir aptal

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada FED Başkanı Jerome Powell’ı sert ifadelerle eleştirdi. Petrol ve enerji fiyatlarındaki düşüşe işaret eden Trump, “Jerome Powell hiçbir fikri olmayan bir aptal. Bunun dışında onu çok …

Pakistan ordusu duyurdu: Hindistan’a ait 25 İHA düşürüldü

Pakistan Ordusu Halkla İlişkiler Birimi (ISPR) Genel Müdürü Korgeneral Ahmed Şerif Chaudhry, Pakistan hava sahasında Hindistan’a ait 25 insansız hava aracının (İHA) etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Hindistan hükümeti, Pakistan’ın bazı askeri hedefleri vurduğunu ilk kez resmi olarak kabul etti.

AKP’li belediyelerin ihaleleri Atatürk düşmanı Akit’e gitti

AKP’li Elazığ Belediyesi, Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediyesi ve Bursa’nın AKP’li Yıldırımlar Belediyesi, yandaş Akit TV’ye doğrudan teminle ihale verdikleri ortaya çıktı.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay hükûmete seslendi: Kamu işçisinin dayanma gücü kalmadı!

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay hükûmete seslendi: Kamu işçisinin dayanma gücü kalmadı!

2 gün önce Bahçeli’yle görüşen Erdoğan, yeni ‘süreç’ için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AKP Genel Merkezi’nde bazı bakan ve milletvekilleri ile bir araya gelerek, “Terörsüz Türkiye” sürecine yönelik açıklamalarda bulunduğu ve toplantıda “Bütün engelleri aştık. 2 hafta içinde süreç netleşecek” dediği öne sürüldü.

Annesinin telefonunu gizlice alan çocuk internetten 4 bin dolarlık 70 bin lolipop siparişi verdi

Kentucky eyaletinde 8 yaşındaki bir çocuk, annesinin telefonunu gizlice alarak 4 bin dolara 70 bin adet şeker siparişi verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir