Karda kayan otobüs duvara sürterek durdu: 14 yaralı

Geçit Köyü Mevkisinde Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, 20.00’da gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürtünerek durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve jandarma, kaza yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kazayı yara almadan atlatabilen diğer yolcular, farklı bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının kısa bir süre içinde tedavilerinin tamamlanarak taburcu edileceklerini açıkladı.

Related Posts

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.

Gabar Dağı’nda yangın çıktı!

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesindeki Gabar Dağı’nda çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yangının petrol kuyularına yakın olduğu bildirildi.

Gazze belgeselinin yapımcısı BBC’yi kendisini susturmaya çalışmakla suçladı

Gazze’de görev yapan sağlık çalışanlarını konu alan ve İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin yayınlamaktan vazgeçtiği belgeselin baş yapımcısı Ben de Pear, kurumu kendisini ve ekibini susturmaya çalışmakla suçladı.

Uçak enkazını ilk bulan kişi dağcı çıktı: ‘Kusura bakmayın çok geç kaldık’

Kaçkar Dağları’nda düşen tek motorlu uçağı arama çalışmalarına katılan ve yaya olarak JAK ekipleriyle birlikte kaza noktasına ilk ulaşan dağcı Hüsnü Kan’ın çektiği görüntüler ortaya çıktı.