İstnabul Üsküdar’da ilave ring seferleri başlıyor

Üsküdar’da Ek Ring Seferleri Başlıyor

İstanbul Üsküdar Belediyesi, şehirdeki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyor. 27 Ocak Pazartesi günü itibariyle Çengelköy – Kuleli ve Kandilli arasında ücretsiz ring seferleri başlatılıyor.

Daha önce hizmete alınan Ünalan, Küçük Çamlıca ve Mehmet Akif Ersoy mahalleleri arasındaki ring seferine ek olarak, belediye ekipleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda başlatılacak olan Çengelköy – Kuleli ve Kandilli ring seferi, Çengelköy Yaşam Merkezi’ne, iskelelere ve alışveriş noktalarına kolay ulaşım imkanı sağlayacak.

Hafta içi düzenlenecek seferlerde, Çengelköy-Kuleli-Kandilli hattında saat başı belirli aralıklarla seferler yapılacak. Bu doğrultuda Çengelköy İskelesi, Kuleli Mahalle Muhtarlığı ve Kandilli İskelesi güzergahlarında belirlenen saatlerde hizmet verilecek.

4 Eylül 2024 tarihinden bu yana aralıksız devam eden ring seferleri kapsamında, geçtiğimiz yıl 2 bin 292 sefer düzenlenerek 17 bin 980 kişiye hizmet sunulmuştur.

Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda toplu taşımayı güçlendirmeyi amaçlayan Üsküdar Belediyesi, planlı aralıklarla düzenlenen ring seferleriyle şehrin ulaşım ağını genişleterek yaşamı kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Related Posts

Ayşe Tokyaz cinayetinde şok eden itiraf! 3 kişiye 100 bin lira teklif etmiş

Cemil Koç’un suçuna yardım eden taksi şoförü, ceset olduğunu bilseydi yardım etmezdim dedi.

Edirne’de Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

Edirne’de uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunan İ.Ç. gözaltına alındı.

Çin, Dijital Kalkınmada Öne Çıkıyor

Mehmet Bozkurt, Çin’in dijital kalkınmada kayda değer ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

SÖZCÜ yazdı, hülle ile atamaya yargı ‘dur’ dedi

Rektör Hamza Al, sınavsız atama yaptı, mahkeme yürütmeyi durdurdu. İdare en geç bir ay içinde kadroyu geri alacak.

Zelenskiy’den kabine hamlesi: Başbakanlık için ‘sürpriz’ öneri

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Yulia Sviridenko’ya başbakanlık teklifinde bulunduğu bildirildi. Zelenskiy, Telegram hesabından yaptığı açıklamada Sviridenko’yu çalışma ofisinde kabul ettiğini …

ABD’nin önde gelen basın kuruluşlarından NYT ve Netanyahu arasında savaş tartışması

New York Times (NYT) gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun siyasi çıkarları için Gazze Şeridi’ne saldırıları yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğüne ilişkin haberine İsrail Başbakanlık Ofisinin tepki göstermesinin ardından Netanyahu’ya yanıt verdi. NYT’nin yanıtında, hazırlanan haberin, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının Netanyahu’nun iktidarda kalmasına nasıl yardımcı olduğunu ayrıntılı şekilde ortaya koyduğu vurgulandı.