İstanbul’da TEM Bağlantı Yolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var!

O-3 TEM Bağlantı Yolunda Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Bir kaza, Sağmalcılar mevkiinde, Esenler istikametinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasarlı kazaya karışan bir cip ile otomobilin sürücüleri, motosiklet sürücüsü A.S. ve diğer sürücü yardım etmek amacıyla durdu. Ancak, kazanın şokunu atlatamadan, başka bir otomobil, kaza alanını fark edemeyerek yol kenarındaki kişilere ve araçlara çarptı.

Kaza Sonucunda 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesiyle, motosiklet sürücüsü A.S. ve cipin sürücüsü F.I. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 4 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın etkisiyle bağlantı yolunda iki şerit trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, 2 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı ve yol temizlenerek trafiğe açıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Sezgin Tanrıkulu, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Sağlığı yerinde, morali yerinde…’

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Tanrıkulu, “Aradan 40 gün geçmiş, ortalama bir gözlemciyi ikna edebilecek hiçbir delil ortaya konamadı şimdiye kadar ve yeni operasyonlarla hukuk dışı delil üretme çabaları var” dedi.

İstanbul trafiğinde pazartesi yoğunluğu

İstanbul’da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Otobüsü kaçırdı, Mecidiyeköy’ü birbirine kattı

İstanbul Mecidiyeköy’de otobüsü kaçıran yolcu, ortalığı birbirine kattı. Şoförün durak dışında olunması nedeniyle kapıları açmamasına sinirlenen yolcu, aracın önünü kesti.

Sakarya’da feci kaza: Bariyere ok gibi saplandı

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde bariyerlere saplanan otomobildeki iki kişi ağır yaralandı.

Yağmur duasına çıktılar, sağanak bastırdı

Kurak geçen kış aylarının ardından Konya’nın Ilgın ilçesindeki vatandaşlar, toplu halde yağmur duasına çıktı. Bu sırada sağanak bastırdı.

18 kişi öldü: ABD basını, İran limanındaki patlamanın kaynağını yazdı

İran’ın güneyindeki Şehid Recai Şehr limanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 18 kişi hayatını kaybetti. ABD basını, patlamanın kaynağını yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir