Genç kadın vurulduktan sonra koşarak kaçtı ama…

Nevşehir’de eski eşi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan kadın yaşamını kaybetti. Bir süre önce eşinden boşanan S.N.Ş. (26) ile eski eşi E.Y, arasında Güzelyurt Mahallesi 215. Sokak’ta tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.Y. tabancayla eski eşine ateş etti. Yaralanan kadın, sokaktaki bir iş yerine sığındı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şüpheli E.Y. ise bir süre sonra polise teslim oldu.

Öte yandan S.N.Ş’nin yaralı halde koşarak bir işletmeye sığındığı ve sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İş yerinde bulunan vatandaşlardan Neva Yanağlıbaş, gazetecilere, yaralı kadının koşarak bulundukları binaya girdiğini belirterek, “İmdat sesi duyduk, içeriye aldık. Montunda delik vardı, içeri girince yere yığıldı.” dedi.

Mehmet Karataş da silah sesi duyduklarını, ardından kadının koşarak içeri girdiğini, yaralı olduğunu fark ettiklerinde zaman kaybetmeden 112’yi aradıklarını anlattı.

Related Posts

İstanbul trafiğinde pazartesi yoğunluğu

İstanbul’da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Otobüsü kaçırdı, Mecidiyeköy’ü birbirine kattı

İstanbul Mecidiyeköy’de otobüsü kaçıran yolcu, ortalığı birbirine kattı. Şoförün durak dışında olunması nedeniyle kapıları açmamasına sinirlenen yolcu, aracın önünü kesti.

Sakarya’da feci kaza: Bariyere ok gibi saplandı

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde bariyerlere saplanan otomobildeki iki kişi ağır yaralandı.

Yağmur duasına çıktılar, sağanak bastırdı

Kurak geçen kış aylarının ardından Konya’nın Ilgın ilçesindeki vatandaşlar, toplu halde yağmur duasına çıktı. Bu sırada sağanak bastırdı.

18 kişi öldü: ABD basını, İran limanındaki patlamanın kaynağını yazdı

İran’ın güneyindeki Şehid Recai Şehr limanında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 18 kişi hayatını kaybetti. ABD basını, patlamanın kaynağını yazdı.

Ümraniye’de kadın cinayeti: Olayın ayrıntıları ortaya çıktı

Ümraniye’de, iddiaya göre erkek arkadaşıyla evine eğlenmeye gittiği kişi tarafından pompalı tüfekle sokak ortasında başından vurulan Yazgülü Coşkun (26), hayatını kaybetti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, bir süre sonra polise teslim oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir