Galatasaray’dan, Torino’ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi!

Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmeyi isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Tanguy Ndombele ile yollarını ayıran, Sergio Oliveira’ya kulüp arayan sarı-kırmızılılar, bu bölgeye nokta atışı takviye yapacak. Takımın atom karıncası Lucas Torreira’ya ofansif gücü yüksek bir partner arayan yönetim, bu ismi İtalya’da buldu ve Torino’nun genç yıldızı Ivan Iliç’i listeye aldı.

Manchester City’nin 16 yaşında yatırım yaptığı 2001 doğumlu Sırp 8 numara, geçen yaz 16.5 milyon Euro karşılığında Torino’ya transfer olmuştu. Sırbistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek Iliç, uzun süredir Galatasaray scoutları tarafından takip ediliyor.

OPSİYONLU KİRALAMA DÜŞÜNCESİ

Torino ile pazarlıklara başlamaya hazırlanan sarı- kırmızılılar, ilk planda satın alma opsiyonlu kiralama formülünü zorlayacak.

Torino ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Ivan Ilic, geride kalan sezonda 33 maça çıktı ve 4 gol-2 asistlik performans sergiledi. Piyasa değeri 18 milyon Euro olan başarılı orta saha, Sırp Milli Takımı ile 16 karşılaşmada sahaya çıktı.

GALATASARAY CANLI İZLEDİ

Galatasaray yetkililerin son olarak 8 Haziran’da oynanan İsveç-Sırbistan maçında 90 dakika sahada kalan oyuncuyu canlı izlediği kaydedildi. [Sabah]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx