Edirne’de maaşını alamayan işçi çatıdan atlamak istedi: Polislerin uzun uğraşları sonucu ikna etti

Edirne’de Kocasinan Mahallesi E-5 karayolu üzerinde yapımı devam eden inşaatta çalışan işçi M.I, iddialara göre uzun süredir maaşını alamadığı öğrenildi.

Yaşanan duruma öfkelenen inşaat işçisi 3 katlı inşaatın çatı katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri şişme çadır kurarken, polis ekipleri de çatıya çıkarak inşaat işçisi M.I’yi ikna etmeye çalıştı. Polislerin yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonucu inşaat işçisi çatıdan indirildi.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Related Posts

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

Türkiye, hava savunma füze ve radar sistemlerinde çeyrek yüzyıllık AKP döneminde tam bir oyalanma içinde oldu. Erdoğan, Suriye’ye ambargoların kaldırılması için devreye girdi ancak Türkiye’ye yönelik ambargonun kaldırılmasına dönük kamuoyuna yansıyan bir girişim olmadı.

Aydın’da kaçak kazıda 8 kişi gözaltına alındı

Aydın’ın Çine ilçesinde ekskavatörle kaçak kazı yaptıkları belirlenen 8 kişi, suçüstü yakalandı.

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!

Polisin evinde vahşet! Kan donduran olayın detayları ortaya çıktı

İstanbul Fatih’te tabanca ile intihar ettiği değerlendirilen polis memuru Semih G.’nin oturduğu evde valiz ve birçok poşete sarılı erkeğe ait uzuvların bulunduğu kan dondurucu olayın detayları belli oldu.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü: Irak yönetiminden hava sahası ve sınırlar üzerindeki denetimini artırmasını istedi

Haşdi Şabi’den savaşa katılma sinyali: Irak, İran-İsrail savaşının dışında kalamaz

Erbakan’dan çarpıcı çıkış: Asıl hedef Türkiye

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan’ın yıllar önce söylediği sözleri anımsatarak “İsrail’in hedefi Suriye ve İran’dan sonra asıl hedefi Türkiye’dir” ifadelerini kullandı.