Diyarbakır’da Hapis Cezası Olan 3 Kişi Yakalandı

Jandarma Operasyonlarında Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan 3 Kişi Yakalandı

Diyarbakır’ın Silvan, Bismil ve Dicle ilçelerinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Bismil İlçe Jandarma Komutanlığı, Silvan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dicle İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyon, nitelikli suçlar kapsamında aranan şahısların yakalanması amacıyla JASAT koordinesinde gerçekleştirildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, M.B. adlı şahıs hırsızlık, uyuşturucu ticareti yapma, hükümlü kaçması ve basit yaralama suçlarından 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranırken, A.B. taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyordu. Ayrıca 2014 yılından beri kasten öldürme suçundan aranan B.Ç. isimli şahıs, kasten yaralama, uyuşturucu ticareti yapma, yalan beyan verme ve mala zarar verme suçlarından da aranıyordu.

Operasyonlar sonucunda Bismil, Silvan ve Dicle ilçelerinde yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

– Diyarbakır

Related Posts

İran, İsrail ve ABD’nin saldırılarından sonra UAEA ile işbirliğini durduracak

İran, İsrail ve ABD’nin saldırılarından sonra UAEA ile işbirliğini durduracak

Çin’den kritik uyarı: Hürmüz Boğazı’nın güvenliği tüm dünyayı ilgilendiriyor

Çin Dışişleri Bakanlığı, Hürmüz Boğazı’nın olası kapanma senaryosuna ilişkin açıklamasında, bölgenin güvenliğinin uluslararası enerji ve mal ticareti açısından hayati öneme sahip olduğunu belirtti. Pekin, ABD saldırıları sonrası bölgesel gerilimin düşürülmesi için çağrı yaptı.

Bıçaklanmış halde ölü bulundu: Kardeşinden şüphelendiler

Tokat’ın Niksar ilçesinde ağabeyini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi gözaltına alındı.

İsrail’in yardım bekleyen Gazzelilere saldırılarında ağır bilanço

Gazze’de, ABD ve İsrail güdümündeki “Gazze İnsani Yardım Vakfı” tarafından kurulan sözde insani yardım dağıtım merkezlerine düzenlenen saldırılarda bugüne dek 450 Filistinli öldü, 3 bin 466 kişinin yaralandı.

Kene kabusu bir ile daha sıçradı

Elazığ’da kenenin ısırdığı kadın tedavi altına alındı.

AKP’nin ‘sürpriz’ konuğu Leyla Alaton’dan açıklama: ‘Öküz altında buzağı arayanlara kötü haber…’

AKP’nin grup toplantısında görülen Alarko Holding yöneticisi Leyla Alaton, toplantıya AKP’li Özlem Zengin’in davetiyle geldiğini söyledi. Alaton toplantı sonrası AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la “iş” konuştuğunu belirtip “Alvimedica medikal cihaz şirketim hakkında kendisine bilgi verdim” dedi.