Benzin İstasyonu 2 Bin TL’lik Akaryakıt Dağıtıyor! Tüm Araç Sahiplerine Verilecek

TotalEnergies İstasyonları, “Club TotalEnergies” üyelerine özel bir kampanya ile müşterilerine 2 bin TL’ye kadar yakıt puanı hediye ediyor.

Şirketin açıklamasına göre, 15 Eylül’e kadar TotalEnergies istasyonlarından Club TotalEnergies üyeliği ile yapılacak yakıt alımlarında geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için üyelik oluşturmak ve yakıt alışverişi baremine göre katılmak istenen kampanyayı mobil uygulama üzerinden seçmek yeterli.

Club TotalEnergies üyeleri, kampanya süresince farklı günlerde ve tek seferde yapacakları sekiz ayrı yakıt alışverişinin her biri için anında yakıt puanı kazanabiliyor.

“400 TL’ye varan yakıt puan kampanyası” seçildiğinde, sekizinci 1000 TL ve üzeri yakıt alımında toplamda 400 TL yakıt puanı kazanılabiliyor. “800 TL’ye varan yakıt puan kampanyası” ise sekizinci 2.500 TL ve üzeri yakıt alımında toplamda 800 TL yakıt puanı kazandırıyor.

“2 bin TL’ye varan yakıt puan kampanyası” ile sekizinci 6.000 TL ve üzeri yakıt alımında toplamda 2.000 TL yakıt puanı kazanılabiliyor.

Bu kampanyada en fazla 2.000 TL değerinde yakıt puanı kazanılabiliyor ve mevcut Club TotalEnergies üyeleri ile yeni üyeler, mobil uygulamayı indirip üyelik oluşturduktan ve plakalarını tanımladıktan sonra kampanyaya katılabiliyor.

Kampanyaya mobil uygulama üzerinden kayıt olduktan sonra üyeler, yapacakları akaryakıt alımlarında puanlarını, TotalEnergies istasyonlarından yakıt almadan önce Club TotalEnergies mobil uygulamasında oluşturacakları QR kodu ya da uygulamada kayıtlı cep telefonu numarasını saha satış görevlisine ileterek kazanabiliyor.

Club TotalEnergies üzerinden “Fiş Bilgileri ile Puan Yükleme” bölümünde yapılan işlemlerin de geçerli olduğu bu kampanyada, kazanılan puanlar her alışverişten sonra otomatik olarak Club TotalEnergies üyeliğine yükleniyor.

Mobil uygulamadaki yakıt puanlarını kullanmak için üyelerin, TotalEnergies istasyonlarında yakıt almadan önce Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodunu ya da kayıtlı cep telefonu numarasını saha satış görevlisine iletmeleri gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx