Bakan Göktaş’tan Yangında Hayatını Kaybeden Genç İçin Taziye

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Bolu Yangınında Hayatını Kaybeden Yiğit Gençbay’ın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de çıkan yangında yaşamını yitiren Yiğit Gençbay’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bolu Kartalkaya’da çıkan yangında ilk kurtulanlardan olmasına rağmen içeride kalanlara yardım etmek için geri dönen ve bu esnada hayatını kaybeden Yiğit Gençbay için, “İsmi gibi yiğit bir gençti.” ifadesini kullandı.

Göktaş, Gençbay ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek, şunları kaydetti: “Kahraman yavruları Yiğit’i kaybeden Gençbay ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Yiğit evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun.”

Related Posts

Rusya, Kiev’de sivilleri vurdu: 15 ölü

Rusya, Kyiv’de onlarca sivil hedefi vurdu. Dokuz katlı bir apartman yerle bir oldu, en az 15 kişi yaşamını yitirdi. Zelenski saldırıyı “başkentin gördüğü en korkunç yıkım” diye tanımladı. ABD vatandaşı bir kişi de hayatını kaybetti.

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

Türkiye, hava savunma füze ve radar sistemlerinde çeyrek yüzyıllık AKP döneminde tam bir oyalanma içinde oldu. Erdoğan, Suriye’ye ambargoların kaldırılması için devreye girdi ancak Türkiye’ye yönelik ambargonun kaldırılmasına dönük kamuoyuna yansıyan bir girişim olmadı.

Aydın’da kaçak kazıda 8 kişi gözaltına alındı

Aydın’ın Çine ilçesinde ekskavatörle kaçak kazı yaptıkları belirlenen 8 kişi, suçüstü yakalandı.

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!

Polisin evinde vahşet! Kan donduran olayın detayları ortaya çıktı

İstanbul Fatih’te tabanca ile intihar ettiği değerlendirilen polis memuru Semih G.’nin oturduğu evde valiz ve birçok poşete sarılı erkeğe ait uzuvların bulunduğu kan dondurucu olayın detayları belli oldu.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü: Irak yönetiminden hava sahası ve sınırlar üzerindeki denetimini artırmasını istedi

Haşdi Şabi’den savaşa katılma sinyali: Irak, İran-İsrail savaşının dışında kalamaz