Arkadaşını bıçaklayıp cesedini yaktı: İfadesi ortaya çıktı!

Mehmet Karabıyık’ın Ölümü Aydınlar Mahallesi’nde Ortaya Çıktı

İznik ilçesinin kırsal Tacir Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Karabıyık, 19 Ocak sabahı evinden ayrılarak “Boyalıca Mahallesi’nde kız arkadaşımın yanına gidiyorum” diyerek yakınlarına haber verdi.

Akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine Karabıyık’a ulaşılamayınca ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri, Karabıyık’ı bulmak için çalışmalara başladı.

Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Mehmet Karabıyık’ın kırsal Aydınlar Mahallesi yakınlarında ormanda kısmen yanmış halde cesedi bulundu. Yapılan incelemede, Karabıyık’ın bıçaklanarak öldürüldüğü ve ardından yakıldığı belirlendi. Cenaze, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Katil Zanlısı Beraberinde Çıktı

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Karabıyık’ın cep telefonu kayıtlarını inceleyerek ve tanıkların ifadelerini alarak harekete geçti. Arkadaşı olan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ömer Öner, suçu işlediğini itiraf ederek tutuklandı.

“Sabah Birini Öldürme Hissi ile Uyandım”

Öner, jandarmadaki sorgusunda, Karabıyık’ı öldürme sebebini anlattı. Öner’e göre, Karabıyık’ın rahatsız edici yaklaşımları nedeniyle bu üzücü olay yaşandı.

Savcılık İfadesinde Değişiklik

Öner’in avukatı, müvekkilinin ruhsal sorunları olduğunu ve haksız tahrik altında suçu işlediğini belirtti. Soruşturma ise devam etmektedir.

Related Posts

Pos cihazlarıyla 50 milyar TL’lik vurgun

İstanbul başta olmak üzere 6 ilde POS cihazları üzerinden 47.5 milyar liralık vurgun yaptıkları belirlenen 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

AK Partili Gider: Özgür Özel siyasete de, CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Sandık ve Recep Tayyip Erdoğan yıllardır yan yana çok iyi duruyor da, ‘korku’ kelimesi bu ikiliye yaklaşamaz. Vesayet odaklarından ve çamur siyasetinden başka hiç bir dayanağı olmayan Özgür Özel siyasete de CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyorsun.” açıklamasında bulundu.

Filistin direnişi, çete liderini affetmeyecek

Gazze’de işgalci İsrail ordusuna karşı direnen Filistinli direniş grupları, yayınladıkları ortak bildiride, İsrail ile iş birliği yaparak yağma olaylarına girişen çetenin lideri Yaser Ebu Şebab’dan hesap sorulacağını bildirdi.

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.