Antalya Muratpaşa’dan ebeveynlere özel eğitim

Antalya’da Ebeveynlere Özel Eğitim Atölyesi

ANTALYA (İGFA) – Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu atölye, çocukların erken dönem alışkanlıklarını ve psikososyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Çalışma, anne-baba adaylarının yanı sıra 0-6 yaş grubundaki çocuk sahibi ebeveynlere yönelik olarak düzenlenmiştir.

Alanında uzman psikologlar tarafından verilecek eğitimlerde, 0-6 yaş arası çocukların psikososyal gelişim süreçlerinde ebeveyn-çocuk iletişimi, konuşma becerileri, beslenme, tuvalet alışkanlıklarının kazanımı, oyun becerileri, korku ve kaygı yönetimi, ebeveyn tutumları, pozitif ebeveynlik becerileri ve gelişim dönemlerine uygun sınır koyma gibi önemli konular ele alınacaktır. Aynı zamanda, toplumda yaygın olan doğru olmayan inanışlar hakkında da katılımcılar bilgilendirilecektir.

Muratpaşa Belediyesi, bu atölye çalışmasıyla ebeveynlere 0-6 yaş arası döneme ilişkin kritik bilgileri aktarmayı ve bu süreçleri etkili bir şekilde yönetebilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır. Atölye çalışması, 3’er çiftlik gruplar şeklinde düzenlenecektir. Katılmak isteyen ebeveynlerin başvuru yapabilmeleri için 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattını arayarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonrasında, uzman psikologlar, katılımcılara birebir geri bildirim sağlayarak süreç hakkında detaylı bilgiler paylaşacaklardır.

Related Posts

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.

Gabar Dağı’nda yangın çıktı!

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesindeki Gabar Dağı’nda çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yangının petrol kuyularına yakın olduğu bildirildi.

Gazze belgeselinin yapımcısı BBC’yi kendisini susturmaya çalışmakla suçladı

Gazze’de görev yapan sağlık çalışanlarını konu alan ve İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin yayınlamaktan vazgeçtiği belgeselin baş yapımcısı Ben de Pear, kurumu kendisini ve ekibini susturmaya çalışmakla suçladı.