Alt geçitte zincirleme kaza: 1 ölü, 1’i ağır 4 yaralı

Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi Mimar Sinan Alt Geçidi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda bir kamyon ile üç otomobil zincirleme kaza yaptı. Otomobillerden biri, kamyonun altına girerek durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyonun altına giren 16 BFZ 159 plakalı otomobilde bulunan yolcu Erol Erdem’in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada 16 BFZ 159 plakalı otomobil sürücüsü Cenk D., 16 NOM 98 plakalı otomobilde bulunan Dilara ve Fidan Ş. ile 16 BHK 349 plakalı otomobilde bulunan ve ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Cenk D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle trafiğe kapatılan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Rusya, Kiev’de sivilleri vurdu: 15 ölü

Rusya, Kyiv’de onlarca sivil hedefi vurdu. Dokuz katlı bir apartman yerle bir oldu, en az 15 kişi yaşamını yitirdi. Zelenski saldırıyı “başkentin gördüğü en korkunç yıkım” diye tanımladı. ABD vatandaşı bir kişi de hayatını kaybetti.

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

Türkiye, hava savunma füze ve radar sistemlerinde çeyrek yüzyıllık AKP döneminde tam bir oyalanma içinde oldu. Erdoğan, Suriye’ye ambargoların kaldırılması için devreye girdi ancak Türkiye’ye yönelik ambargonun kaldırılmasına dönük kamuoyuna yansıyan bir girişim olmadı.

Aydın’da kaçak kazıda 8 kişi gözaltına alındı

Aydın’ın Çine ilçesinde ekskavatörle kaçak kazı yaptıkları belirlenen 8 kişi, suçüstü yakalandı.

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!

‘Akın Gürlek’ davası 16 Temmuz’a ertelendi | İmamoğlu: İstanbul’un muhafızı olduğum için buradayım; biz yargılanmıyoruz, direkt cezalandırılıyoruz!

Polisin evinde vahşet! Kan donduran olayın detayları ortaya çıktı

İstanbul Fatih’te tabanca ile intihar ettiği değerlendirilen polis memuru Semih G.’nin oturduğu evde valiz ve birçok poşete sarılı erkeğe ait uzuvların bulunduğu kan dondurucu olayın detayları belli oldu.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü: Irak yönetiminden hava sahası ve sınırlar üzerindeki denetimini artırmasını istedi

Haşdi Şabi’den savaşa katılma sinyali: Irak, İran-İsrail savaşının dışında kalamaz