Beşiktaş sezonu Avrupa’da açıyor: Yeni transfelerin ilk resmi maçı Arda Turan’a karşı (Muhtemel 11’ler)

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Sezonu Açıyor

İşte Beşiktaş’ın sezonun ilk resmi maçı! Siyah beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Arda Turan’ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’i ağırlıyor. Zorlu maç öncesi teknik direktör Ole Gunnar Solskjær, takımın geçen sezondan farklı bir sistemle sahaya çıkabileceğini söyledi.

Arda Turan ise ilk kez yurt dışında bir takımı çalıştırmanın heyecanını yaşıyor. Karşılaşmanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını vurgulayan Turan, sahada neler yapacak?

Maç Bilgileri

Maç, Dolmabahçe Stadyumu’nda saat 21.00’de başlayacak ve Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek. Mücadele HT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Rövanş maçı ise 31 Temmuz Perşembe günü oynanacak.

Muhtemel 11’ler

  • Beşiktaş: Mert, Svenson, Paulista, Emirhan, Jurasek, Orkun, Demir Ege, Gedson, Rashica, Rafa Silva ve Abraham.
  • Shakhtar Donetsk: Riznyk, Konoplia, Bondar, Matviyenko, Pedrinho, Gomes, Santana, Bondarenko, Sudakov, Kevin, Kaua Elias.

Related Posts

Seyir halindeki araç küle döndü

Mardin’in Artuklu ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Vatandaş semt pazarında Özgür Özel’e dert yandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da semt pazarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Özel’e, bir kadın “Bizi bu zulümden kurtarın” diyerek televizyonları kırmak istediklerini söyledi.

Bakan Tekin’in dili sürçtü… Eyvah eyvah zaten ortalık karışık

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS sorularının sızdırıldığı iddialarını reddetti. “Soruları bizim imam hatipte” diyen Bakan Tekin, ifadesini düzeltmesinin ardından sosyal medyada yeni tartışma başladı.

Halil İnalcık anılıyor

Osmanlı ve Balkan tarihi üzerine yaptığı çalışmalar ve hazırladığı eserlerle dünya çapında saygınlık gören ve 25 Temmuz 2016’da hayatını kaybeden “Tarihçilerin Kutbu” Prof. Dr. Halil İnalcık, vefatının dokuzuncu yıl dönümünde anılıyor.

Minguzzi cinayeti fitili ateşledi: Suça sürüklenen çocuk tartışması

Mattia Ahmet Minguzzi davasında sanıklar çocuk olduğu için en fazla 24 yıl hapisle ve “suça sürüklenen çocuk” sıfatıyla yargılanıyor. Aile indirim uygulanmamasını isterken, İstanbul Barosu ve CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın “Suça sürüklenen çocuk mağdurdur” ifadesi tartışma yarattı.

Milli Savunma Bakanı Güler ile Dışişleri Bakanı Fidan görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan görüştü.