Wipha Tayfunu nedeni ile en yüksek fırtına uyarısı!

Hong Kong’da T10 Fırtına Uyarısı Verildi, Uçuşlar İptal Edildi

Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Wipha Tayfunu nedeniyle en yüksek seviye olan T10 fırtına uyarısı ile sarsıldı. Hong Kong Gözlemevi, saatte 118 kilometreyi aşabilen rüzgar hızıyla uyarıda bulundu.

Uçuşlar Durdu, Liman ve Hava Trafiği Etkilendi

Son olarak 2023’te benzer bir durumla karşılaşılan Hong Kong’da liman ve hava trafiği durdu, yüzlerce uçuş iptal edildi ve feribot seferleri askıya alındı.

Kent sakinleri, su baskınlarına karşı önlem almaları konusunda uyarıldı ve evlerinde kalmaları önerildi. Wipha Tayfunu’nun etkisinin Hong Kong’un yanı sıra Çin ana karasında da hissedilmesi bekleniyor.

Çin Meteoroloji İdaresi, Guangdong eyaletini etkileyecek tayfun nedeniyle “turuncu alarm” ilan etti ve kıyı bölgelerinde toprak kaymaları ve sel riskine karşı hazırlık yapılmasını istedi.

Related Posts

Görüntüler İstanbul’dan: Biri sıktı, biri çekti!

Sultangazi’de yüzlerini gizleyen 2 şahıs park halindeki otomobile silahlı saldırı gerçekleştirdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere saldırganlardan birinin ateş ettiği diğerinin ise cep telefonuyla o anları kaydettiği görüldü. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Meteoroloji il il açıkladı: Rüzgar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji, Akdeniz, İskenderun Körfezi çevreleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İç Anadolu için sağanak uyarısı yaptı. Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu’da hava açık ve sıcak.

Eber Gölü’ndeki Flamingoların Ziyareti

Kuraklık nedeniyle Eber Gölü’nün derinliği düştü, flamingolar sonbaharda göç edecek.

Wipha Tayfunu nedeni ile en yüksek fırtına uyarısı!

Wipha Tayfunu nedeniyle Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde en yüksek seviye olan T10 fırtına uyarısı verildi. Çin basınındaki haberlere göre Hong Kong Gözlemevi, rüzgar hızının saatte 118 kilometreyi aşabileceğini bildirdi. UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ …

Bahçeli, Kamu-Sen yönetimiyle görüştü; hatıra fotoğrafı çekildi

Bahçeli, Kamu-Sen yönetimiyle görüştü; hatıra fotoğrafı çekildi

Meral Akşener’in sarı saçlı halini unutun! Yine imaj değiştirdi

Aktif siyaseti bırakan ve kameralardan uzak bir yaşam süren eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, katıldığı bir düğünde yeni imajıyla dikkat çekti. Bordo renkli ceket ve takımı giyen Akşener, beyazlamış saçlarıyla farklı bir görünüm sergiledi. Akşener son olarak saçlarını sarıya boyatmıştı.