TIR’ın dorsesi üst geçidi parçaladı

TIR’ın Dorsesi Açılarak Üst Geçide Çarptı

Kaza, saat 09.30 sıralarında Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı’nda meydana geldi. Hasan Meral (60) yönetimindeki 42 HM 551 plakalı TIR’ın dorsesi seyir halindeyken açılarak üst geçide çarptı. Parçalanan üst geçidin yarısı, TIR’da takılı kaldı. Kazayı fark eden sürücü, TIR’ı yol kenarındaki ara sokakta durdurdu.

Kazayı anlatan Meral, “Dorsenin damperi elektrikli olduğundan kendi kendine kalkmış. Araçta uyarı sistemi de çalışmadı. Üst geçide çarpınca dorsenin açıldığını fark ettim. Başkalarına zarar vermemek için ara sokağa park ettim” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Ekipler, kazanın nasıl meydana geldiğini araştırıyor. Trafikte yaşanan bu tür olayların artmasıyla birlikte sürücülerin dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu.

Related Posts

Gaziosmanpaşa’da inşaat sahasının yanında bulunan yol çöktü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşaat çalışması sırasında yol çöktü. İGDAŞ ekipleri bölgede çalışma başlattı.

İsrail Yemen’de Sana Havalimanı’na saldırdı

Yemen’deki Husiler, başkentteki Sana Havalimanı’na İsrail’in hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Suyuna zam yapıldı, fiyatlar elektrik zammına endekslendi

Zonguldak’ta Belediye Meclisi’nde alınan karar göre, elektriğe yapılacak zam oranının yüzde 75’i oranında suya zam yapılacak.

AKP’den PKK ile ilgili yeni açıklama: Günler içerisinde…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “İmralı’dan yapılan çağrıdan sonra terör örgütünün kendini feshetmesi ve silah bırakmasıyla ilgili sürecin somutlaşmasını günler içinde bekliyoruz” dedi.

ABD’li doğa fotoğrafçısı Antalya’da öldürüldü! Katili bakın kim çıktı

Antalya’nın Gündoğmuş ilçesine doğa fotoğrafları çekmek için gelen ABD vatandaşı Igor Alishayev, kaldığı evde yaşanan tartışma sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili ev sahibi İsmail Kara tutuklandı.

Özgür Özel’e saldıran Tengioğlu: Spontane olarak sağ elim kalktı ve vurdum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruklu saldırıyı düzenleyen şüpheli Selçuk Tengioğlu’nun ilk ifadesinde saldırıyı daha önceden planlamadığını belirterek “Spontane olarak sağ elim kalktı ve Özgür Özel’e vurdum” dediği öğrenildi. Tengioğlu’nun bir süre Adana’da psikolojik tedavi gördüğü de belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir