İsrail: İslami Cihad üyesi bir kişiyi tehdit oluşturduğu için öldürdük

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi Üyesini Vurdu

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi mensubu olduğu iddia edilen bir bireyi, “tehdit oluşturduğu” gerekçesiyle vurarak öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, bir İslami Cihad Hareketi üyesinin vurulduğu ve kuzeye doğru ilerleyen bazı gruplara ateş açıldığı bildirildi.

Ateşkes Kararına Rağmen Saldırılar Devam Ediyor

Hamas ile yapılan ateşkes ve esir değişimi anlaşması çerçevesinde, İsrail’in saldırılarına son vermesi ve zorla yerinden edilen Filistinlilere Gazze’nin kuzeyine dönme izni vermesi gerekiyordu. Ancak, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde açtığı ateş sonucunda bir Filistinlinin öldüğü belirtildi.

Related Posts

Mehmet Özcan Esnafı Ziyaret Etti

Keşan Belediye Başkanı Özcan, esnafın taleplerini dinleyerek halkla dayanışma vurgusu yaptı.

Bakan Göktaş: “Kadın ve erkek memurlara yönelik doğum sonrası yarı zamanlı çalışmayı hayata geçirdik”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Elazığ’da yaptığı açıklamada, doğum sonrası yarı zamanlı çalışma düzenlemesinin yürürlüğe girdiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız bir müjdeyi daha paylaştı.

Gözlerini yangınla açtılar: Hastaneye kaldırıldılar

Konya’da 5 katlı bir apartmanın 2’nci katındaki yangın çıktı. 3 kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Vali Çakır’dan Muşspor’a Destek

Vali Çakır, Muşspor’un başarısını kutlayarak şehrin spor potansiyelini vurguladı.

Aşırı sıcak uyarısı: Çarşamba pik yapacak

Bugünden itibaren daaha da artacak hava sıcaklığı, mevsim normallerinin 6-12 derece üzerine çıkacak, çarşamba günü an yüksek seviyelere ulaşacak. Tahminlere göre Diyarbakır 45, Aydın 44 dereceleri görecek.

Ayşe Tokyaz cinayetinde şok eden itiraf! 3 kişiye 100 bin lira teklif etmiş

Cemil Koç’un suçuna yardım eden taksi şoförü, ceset olduğunu bilseydi yardım etmezdim dedi.