Muğla’da korkunç son: Sobadan zehirlenen çiftten acı haber

Muğla Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Evli Çift Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çiftinden haber alamayan yakınları, durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri derhal evlerine yönlendirildi. Ekipler, eve girdiklerinde maalesef çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemeler sonucunda çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Olay yerindeki çalışmaların ardından Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin vefat haberini alan çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşanan bu acı olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı.

Related Posts

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kuzey Kore”de bir ilk: Devasa turizm kompleksi açıldı

Kuzey Kore’nin Kalma Yarımadası’na inşa edilen 20 bin kişilik yeni turizm kompleksi, yerli ziyaretçileri kabul etmeye başladı. 7 Temmuz’da ise ilk kez bir Rus turist grubunun bölgeyi ziyaret edeceği belirtildi.

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

BM Gıda ve Tarım Örgütü: Gazze Şeridi’nin sadece yüzde 4,6’sında tarıma elverişli toprak kaldı

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), İsrail soykırım savaşının abluka altındaki Gazze Şeridi’nde tarımı ortadan kaldırdığını ve kentin yalnızca yüzde 4,6’lık bir kısmında tarıma elverişli bir toprak bıraktığını duyurdu.

Dışişleri Sözcüsü Keçeli: ABD’nin Suriye ile ilişkilerini normalleştirme iradesini memnuniyetle karşılıyoruz

Dışişleri Sözcüsü Keçeli: ABD’nin Suriye ile ilişkilerini normalleştirme iradesini memnuniyetle karşılıyoruz

Ferdi Zeyrek’in adı Dalaman’da yaşatılacak

Dalaman Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Sezer Durmuş başkanlığında gerçekleşti.