Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş yönetimindeki otobüsün, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürterek durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek, yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Baruş, beşinin çocuk olduğunu belirtirken, durumu ciddi olan yaralı olmadığını dile getirdi.

Vali Baruş, yaptığı açıklamada, “Kaza sonucu oluşan yaraların ciddiyetinin doktorlar tarafından incelendiğini ve şu an için hayati tehlikenin bulunmadığını belirtmek isterim. Röntgen sonuçlarının ardından yaralıların taburcu edileceği öngörülüyor” dedi.

Kazanın, otobüsün yolculardan bazılarını yaralayacak şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini aktaran Baruş, “Hava şartlarından dolayı otobüs kaydı ve istinat duvarına çarptı. Ardından bariyerlere çarpıp otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Şükür ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti” şeklinde konuştu.

Related Posts

AK Partili Gider: Özgür Özel siyasete de, CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Sandık ve Recep Tayyip Erdoğan yıllardır yan yana çok iyi duruyor da, ‘korku’ kelimesi bu ikiliye yaklaşamaz. Vesayet odaklarından ve çamur siyasetinden başka hiç bir dayanağı olmayan Özgür Özel siyasete de CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyorsun.” açıklamasında bulundu.

Filistin direnişi, çete liderini affetmeyecek

Gazze’de işgalci İsrail ordusuna karşı direnen Filistinli direniş grupları, yayınladıkları ortak bildiride, İsrail ile iş birliği yaparak yağma olaylarına girişen çetenin lideri Yaser Ebu Şebab’dan hesap sorulacağını bildirdi.

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

DEM Parti’den, metan gazından şehit olan askerler için taziye mesajı: Hiç kimsenin bir daha böyle acılar yaşamamasının yolu toplumsal barış ve çözüm iradesiyle gerçek olabilir

Özer’den operasyonlara tepki

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP’li belediyelere yönelik yapılan gözaltı operasyonlara ilişkin, açıklama yaptı.

Gözaltı dalgası sonrası CHP MYK acil toplanıyor!

Adana, Antalya ve Adıyaman’da belediyelere yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, saat: 10.30’da parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile toplantı yapacağı öğrenildi.

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.