Kartalkaya Yangını Soruşturmasında Üç Kişi Tutuklanma Talebiyle Hakimlikte

Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Otel Yangınıyla İlgili 3 Kişi Tutuklama Talebiyle Hakimliğe Sevk Edildi

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye eri İrfan Acar, Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili olarak tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangınla ilgili çalışmalar devam ediyor. Olayla bağlantılı olduğu düşünülen kişiler arasında otelin sahibi Halit Ergün, Şirket Genel Müdürü Emir Aras, Otel Müdürü Zeki Yılmaz ve diğer bazı çalışanlar tutuklanmıştı.

Yangınla ilgili soruşturma genişletilerek Gazelle Otel’de çalışan bazı kişiler de gözaltına alındı. Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in adli süreçleri devam ederken, diğer şüphelilerin tutuklanıp serbest bırakıldığı bilgisi verildi. Bu süreçte iç mimar Ali Bilir’in ise adli makamlardaki işlemleri sonrasında serbest bırakıldığı belirtildi.

3 kişinin tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilmesiyle birlikte olaya ilişkin detaylar merakla bekleniyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener’in ve diğer şüphelilerin aleyhindeki iddiaların netlik kazanmasıyla birlikte soruşturma sürecinde yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor. – BOLU

Related Posts

Denizli’de devrilen motosikletin sürücüsü felaketi yaşadı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kurbanlık dana ile selfie çekmek isterken öldü

Manisa’da Kurban Bayramı hazırlıkları sırasında yaşanan trajik bir olay, şehirde büyük üzüntü yarattı. Manisa Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve tanınmış restoran işletmecisi İbrahim Külahlı (46), sattığı dananın saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. Üç gün hastanede yaşam mücadelesi veren Külahlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Anket vatandaşın halini gözler önüne serdi

Seçmenlerin yüzde 51’i TÜİK’in açıkladığı ‘düşük işsizlik’ rakamlarına ve iktidarın “ekonomik başarı diye anlattıklarına inanmıyor. Halkın yüzde 61’i son bir yılda daha da yoksullaştığını söylüyor. Yüzde 67’si geçinemiyor. Yüzde 58’i “Durum kötüye gider” diyor.

Havada panik anları: Uçak acil inişe geçti 8 kişi yaralandı

Berlin’den Milano’ya giden Ryanair uçağı şiddetli türbülansa girerek Memmingen Havalimanı’na acil iniş yaptı. 8 kişi yaralandı, 3’ü hastaneye kaldırıldı.

Ahmet Hakan: Belediye operasyonunda gözaltına alınanların mahkemeye çıkarılış görüntülerine itirazım var

Gazeteci Ahmet Hakan, CHP’li belediyelere yönelik soruşturma kapsamında şüphelilerin gözaltındaki görüntülerine tepki gösterdi. Ahmet Hakan “En azılı teröristlere, en büyük uyuşturucu çetelerine yapılacak muameledir.” dedi.

AKP Sözcüsü Çelik: SDG ile resmi bir görüşme olmadı, silah bırakırlarsa görüşme gerçekleşebilir

AKP Sözcüsü Çelik: SDG ile resmi bir görüşme olmadı, silah bırakırlarsa görüşme gerçekleşebilir